Как да резервирам час за фотосесия? 

Фотосесиите се осъщестяват само след предварително записване. За да  резервирате час е необходимо да се свържите с мен: - тел. 0887 550 148 (това е най-бързият начин)  - имейл:  

Къде се намира студиото Ви? 

Адрес: 

 гр. Асеновград  ул. "Цар Иван Асен II" 127, ет.2 (индустриална зона)


Колко време продължава фотосесията? 

Продължителността на сесията е различна за различните видове сесии и възраст. 

Каква е цената на фотосесията?

 За повече информация вижте страницата с цени

Мога ли да платя с карта или друга валута? 

Плащането на фотосесия е на място  в брой.

Как и кога се потвърждават резервациите за фотосесия? 

Резервациите се потвърждават по телефон. Два дни преди Вашата фотосесия, ще се обадя на посочения от Вас телефонен номер, за да Ви напомя  и ако всичко е наред ще  потвърдя резервацията и ако е необходимо ще уточним подробности. 

Колко струва една снимка? 

За повече информация вижте страницата с цени

Кога избираме своите кадри? 

До 30 минути след фотосесията ще получите линк към онлайн галерия на посочен от Вас имейл. Необходимо е до 3 работни дни да направите своят избор. Ако изберете кадри над посочените в пакета, доплащането трябва да се осъществи по банков път или на място в студиото до 2 работни  дни от избора. До 10 работни дни от датата на Вашият избор  и 100 % плащане на сесията ще получите обработените кадри на посоченият имейл.

Колко време след фотосесията получавам избраните от мен кадри?  

Срокът за обработка на кадрите е до 10 работни дни, като се старая да получите кадрите възможно най-бързо.

Трябва ли да Ви пиша, след като сме получили вече снимките? 

След като получите кадрите , моля прегледайте и пишете дали всичко е наред с тях. Обратната връзка винаги е препоръчителна.

Има ли начин да получа по-бързо снимките си? 

В повечето случаи изпращам снимките в кратък срок. Все пак ако желаете да получите снимките си в разумен срок избран от Вас, тогава може да се възползвате от експресна обработка.

В какъв формат и вид се получават снимките? 

Снимките получавате в електронен вид в JPG формат с линк за изтегляне на посочен от Вас имейл. Препоръчително е да изтеглите снимките на компютър. 

Кога е най-подходящото време за снимки на деца до 1 година? 

Снимам бебета и деца във всеки един период от живота им, но има някои по-благоприятни възрасти, а това е когато бебето е до 15-тия ден от раждането си, около 4-5-ти месец, когато бебето стои добре по корем и е добре оформено, 8-ми месец, когато бебето вече стои стабилно седнало и 10-11-ти месец, когато бебето може да стои право, често лази, но рядко е проходило.

Колко време по-рано, трябва да се обадя за да си запиша час за фотосесия? 

Ако искате да запишете час за фотосесия през почивните дни е необходимо да се обадите поне месец по-рано, а записването на Коледни фотосесии приключва през м. септември. Сесиите за новородено се записват 2-3 дни след раждането на бебето и се осъщестяват от понеделник до петък до 15-тия ден от ражденето на бебето. Моля обадете се, въпреки че желаете сесия твърде скоро, понякога има и такава възможност.

Снимате ли бременни жени? 

Да. За повече информация може да прочетете ТУК.

Снимате ли новородени? 

Да. За повече информация може да прочетете ТУК

Предлагате ли дрехи за фотосесия? 

Студиото разполага с всичко необходимо за Вашата фотосесия. Въпреки това  е добре да носите дрехи за Вас и децата Ви. Всичко, което при нас Ви харесва, ще може да използвате.

Колко броя дрехи са необходими за фотосесията? 

Преобличанията имат отношение към броя на декорите, които желаете да снимам.

Мога ли на един и същи декор да се снимам с различни дрехи?  

Броят на дрехите и броят на декорите са взаимосвързани. На всеки декор съм предвидила определени пози и ситуации. Повтарянето на декор и преобличането на детето многократно, води до лоши резултати и изморява и изнервя децата. 

Решихме да поканим още приятели да се снимат с нас. Може ли?  

Поради възниквалата ситуация с Covid 19, в студиото не е желателно присъствието на много хора. Идването на още хора носи и своите трудности и много често резултатите не са толкова добри, поради присъствието на повече хора в студиото, което влияе на децата. Фотосесиите са организирани за 1 семейство с необходимите декори. Искам да предложа разнообразие на всеки един клиент и затова фотосесиите ми са планирани за 1 семейство на няколко декора. Ако сесиите на отделните семейства са последователни, тогава може да се направят общи кадри между началото и края на сесиите.

Имате ли специални препоръки преди фотосесия?  

Преди сесия е добре да обърнете внимание на това дали децата  са с лакирани нокти, както и дали нямат временни татуси по тялото. Ако случайно някои от тези неща присъстват  е желателно да почиститите предварително. Ако децата Ви не се чувстват добре, обадете се, за да отменим сесията за друг ден.

Колко по-рано трябва да пристигнем в студиото Ви?  

10-15 минути  по-рано Ви очаквам в студото.

Какво се случва ако закъснея за фотосесията си?  

При закъснение за фотосесията Ви, аз не мога да компенсирам с допълнително време. Затова очаквам от Вас да пристигнете в студиото 15 минути преди Вашият час. Закъснението поради каквато и да е причина отнема от Вашето, което е предвидено за Вашата фотосесия.

Трябва ли да носим чисти обувки за всички присъстващи? 

При влизането Ви в студиото, моята асистентка ще Ви предложи калцуни, с които ще сте през цялото време в студиото и ще ги свалите само по време на общите семейни кадри . Ако желаете, може да си носите и чисти обувки, подбрани специално за семейните снимки, а те се поставят препосрествено преди тях.

Трябва ли децата ни да са със специална прическа?  

Не е необходимо децата да са със специални прически или с вързана коса за момичетата. Ако детето пристигне с вързана коса и решите да я пуснете в студиото, тогава тя  ще  заеме странна стърчаща  форма и се получават затруднения.

Детската количка необходима ли е в студиото? 

Детето Ви през цялото време ще участва в снимките. То е главният участник в сесията и затова детската количка не Ви е необходима. Студиото се намира на вторият етаж и почивстването и хигиенизирането на гумите е невъзмъжно. Може да вземете със себе си удобен кош.

Топло ли е в студиото Ви?  

Температурата в студиото е подходяща за преобличане на деца през цялата година. През студените месеци се спазва температура от 22-25 градуса, а  през лятните месеци се охлажда до 24градуса. Сесиите на новородени бебета се провеждат на температура 25-28 градуса.

Има ли ограничения в броя на декорите? 

Да, има ограничения според вида фотосесия, която изберете. Повече за видовете фотосесии може да видите на страницата "Цени".

Колко време се съхраняват кадрите при Вас?  

Вашите кадри ще бъдат съхранени 30 календарни дни. След тази дата, аз не мога да възстановя кадрите Ви.

Може ли да смените фона на вече готовите снимки или да добавите различни акесесоари? 

Не, не подменят фонове, след като вече снимките са заснети. Не добавям и допълнителни елементи. Студиото е добре оборудвано и има голямо разнообразие от фонове и аксесоари и всичко това се решава от Вас в реално време, за това добре обмисляйте нещата още по време на снимки.

Не желая да публикувате детето ми в порфолиото си и интернет пространството, възможно ли е това? 

Разбира се! Моля, когато записвате час за фотосесия, да споменете за това Ваше желание и на място в студиото отново за да запиша в архива.

Защо не сте публикували моето дете?  

В страницита си показвам много малка част от заснетите от мен кадри. Показването на снимки в страницата е с цел хората да се ориентират за възможните декори и позиции на тялото спрямо възрастта на децата. Те не са с рекламна цел и няма специален подбор.

Какво представлява обработката на снимки? 

  • При обработката на кадрите не се правят драстични промени. 
  • Обработката включва: контраст, изостряне на изображението, изправяне, изрязване и минимални подобрения. Какво НЕ включва обработката : Не се правят корекции на грим, не се прави поправка на килограми и промени във визията на хората. 

Освен в студио, снимате ли и навън? 

Поради натоварен график, външните фотосесии са преустановени до неограничен период.

Можем ли да дойдем на сесия с домашния си любимец?  

Моля обадете се за допълнителна информация на тел. 0887 550 148

Как и откъде, мога да купя ваучер за подарък? 

Ваучер може да поръчате през формата за поръчка на ваучери, или да ми се обадите на тел. 0887 550 148. За поръчката на ваучер е необходима информация относно броя на кадрите, които искате да подарите, адрес за доставка, име и телефонен номер на човека, който ще получи ваучера от куриеската фирма. Ваучерите нямат давност. Семейството, което ще получи ваучера, може да се обади и да запише удобен ден и час за фотосесия. Относно цените, може да погледнете менюто

Ето и как изглеждат ваучерите:


Какво се случва загубя ваучера?  

Ако загубите своят ваучер, сесията не може да се осъществи. Моля да проявите разбиране относно правилата. Те не могат да бъдат нарушавани.

Какво се случва при форсмажорни обстоятелства? (болест,липса на електрозахранване, авария и др.) 

За съжаление при такава ситуация се налага да отменя фотосесията. 

В кои дни снимате?  

Снимам всеки ден от 10 до 17 часа. Винаги може да се свържете с мен за запитване относно свободни часове и дати.

Снимате ли семейни събития, кръщенeта, сватби, абитуриенски балове?  

Не, не снимам събития, но снимам абитуриенти в студио.

Какво се случва, ако ние или детето ни счупим или унищожим реквизит, декор или техника?    

Декорите се изработват с много старание и любов от екипа на студиото. Всяка една вещ, техника или декорация има своята стойност и при повреда от Ваша страна  се налага да заплатите себестойността и. Моля пазете декорите! В студиото има детски кът за игра в който децата могат да играят спокойно.  


Правилата в студиото са възникнали само и единствено от работата ми с хора и опита с тях. Нищо от написаното не е случайно!

Въпросите и отговорите ще бъдат допълвани в зависимост от тово което Ви интересува, ако имате още въпроси, може да се свържете с мен. Ще бъдат полезни и за други хора.